Ajankohtaista

Bemer-terapiaa Naantalin Kuntokeskuksessa

6.4.2017

Bemer® terapiaa Naantalin Kuntokeskuksessa Margit Loijas on hypännyt mukaan Kuntokeskuksen poppooseen ja nyt sinulla on mahdollisuus tulla kokeilemaan Bemer hoitoja fysikaalisen hoitosi tueksi tai muuten vain! Verenkierto on ihmiskehon... Lue lisää »

Fysioterapiaa etäpalveluna

30.1.2017

Helmikuussa Naantalin Kuntokeskuksen fysioterapeutti Annu Virtanen aloittaa päivystysvastaanoton etänä Medics24 online-lääkäripalvelussa. Annu päivystää jatkossa tiistaisin klo 11:30-12:30. Muina arkipäivinä samaan aikaan... Lue lisää »

FirstBeat Hyvinvointianalyysi

11.11.2016

Nyt meiltä FirstBeat-Hyvinvointianalyysit - mitattavaa tietoa hyvinvoinnista Firstbeat Hyvinvointianalyysi perustuu ympärivuorokautiseen sykevälimittaukseen, joka kertoo kuinka kehosi reagoi arjen erilaisissa tilanteissa. Tuloksista nähdään... Lue lisää »

Alaraajakampanja 1.9-30.9.2016

1.9.2016

Alaraajojen toimintaan perehtyneen fysioterapeutin tekemä alaraajatutkimus Syyskuun ajan -25% (norm. 75€) Jalkojen virheasennot ovat hyvin yleisiä ja suurin osa niistä johtuvista monista ongelmista on korjattavissa omilla valinnoilla... Lue lisää »

FootCare yksilölliset tukipohjalliset nyt meiltä

9.8.2016

Olemme tätänykyä valtuutettu FootCare®-kumppani! FootCare® on ainutlaatuinen suomalainen alaraajakonsepti, johon on valittu parhaat materiaalit, laitteistot sekä uusimmat tutkimusmenetelmät. FootCare®-tuotteet ovat... Lue lisää »

« Edellinen 1 2 Seuraava »