Bemer-terapiaa Naantalin Kuntokeskuksessa

6.4.2017

Bemer® terapiaa Naantalin Kuntokeskuksessa

Margit Loijas on hypännyt mukaan Kuntokeskuksen poppooseen ja nyt sinulla on mahdollisuus tulla kokeilemaan Bemer hoitoja fysikaalisen hoitosi tueksi tai muuten vain!

Verenkierto on ihmiskehon jakelujärjestelmä. Verenkierrosta 75 % tapahtuu pienten verisuonten alueella (mikroverenkierto). Tällä alueella verisolut huolehtivat kudosten ja elinten ravinnon- ja hapensaannista sekä paluumatkallaan keräävät mukaansa kuona-aineet niiden poistamista varten. Tämän jakelu- ja poiskuljetusjärjestelmän ansiosta elimistön solut pystyvät suorittamaan moninaiset elintärkeät tehtävänsä ja huolehtimaan elimistön energiansaannista. BEMER® fysikaalinen verisuoniterapia tehostaa pienten verisuonien heikentynyttä verenvirtausta ja siten tukee elimistön omaa parantumiskykyä ja uusiutumisen prosesseja.

Liiallinen stressi, riittämätön uni, yksipuolinen ruokavalio, epäterveelliset elämäntavat, sairaudet ja luonnollisesti myös ikääntyminen hidastavat pienempien verisuonten pumppaavaa liikettä. Tämä koskee valtaosaa kaikista ihmisistä. Seurauksena verisolut liikkuvat aivan liian hitaasti, eivätkä ne kykene suorittamaan tehtäviään riittävän hyvin. Kudosten ja elinten verenkierron heikentyminen johtaa pitkällä aikavälillä fyysisen ja henkisen suorituskyvyn laskuun, kiputiloihin, toimintahäiriöihin ja sairauksiin. Fysikaalinen BEMER verisuoniterapia voi vaikuttaa päinvastaiseen suuntaan luonnollisten rajojen puitteissa. Käyttämällä elektromagneettisesti välitettyjä signaaleja stimuloidaan pienempien verisuonten pumppaavaa liikettä ja näin voidaan normalisoida veren virtaus alueella, samalla parantaen kehon solujen aineenvaihduntaa.

BEMER on erinomainen apu harrastelija- ja ammattilaisurheilussa. Veren virtauksen parempi säätely pienimmissä suonissa mahdollistaa lyhyemmän alku- ja loppuverryttelyn keston, nopeamman palautumisen ja sitä kautta tehokkaamman harjoittelun. Parhaassa tapauksessa mikrovauriot korjaantuvat välittömästi ja näin saadaan ennaltaehkäistyä vakavampia urheiluvammoja.

Lisää Bemer® terapiasta https://suomi.bemergroup.com/fi

Varaa aikasi hoitoon 02 435 1485